Sandblæsning af fælge, herunder alufælge

Professionel sandblæsning af fælge –  også alufælge

Er det på tide med sandblæsning af fælge på din bil? Uanset om det er stål eller alu fælge klarer vi opgaven hurtigt og nemt. Vi har mere end 10 års erfaring med sandblæsning. Vores erfarne medarbejdere sørger for at det altid bliver et perfekt resultat.

Sandblæsning er en god måde at fjerne belægninger på. Det kan være en eksisterende lakering eller en fejllakering der skal fjernes før det kan påføres et nyt lag. Der sørger sandblæsning for at alt fjernes og det bliver et jævnt resultat over hele overfladen.

Vi tilbyder også Glasblæsning, der ligesom sandblæsning også sikrer et perfekt resultat, men som har nogle andre egenskaber. Vores kunder kommer primært fra hele Fyn især Odense, men også fra Middelfart og Fredericia.

Hvis du er tvivl om hvilken der er den rigtige for dig så ring til os på: (+45) 64 42 18 63.

Fordele ved sandblæsning af fælge og alufælge

Der mange fordele ved en sandlæsning. Først og fremmest er det en økonomisk fordelagtig metode, samtidig med at det også er forholdsvis miljø venligt i forhold til alternativerne.

Metoden sikrer også at alt maling og urenheder fjernes fra fælgene uden at beskadige fælgene unødvendigt. Dermed er overfladen helt klar til en Vådlakering eller Pulverlakering af fælge.

En god lakering kræver at materialet under er ordnentligt rengjort før man lakerer. Dermed sikrer man sig at lakeringen holder længst muligt og dermed får mest ud af sine penge.

Vi sandblæser både fælge for private og erhvevskunder og har mange tilbagevendende kunder. Derfor er du også sikker på at vi leverer et perfekt resultat hver gang vi udfører en opgave.

Brug for et tilbud på dine fælge?

Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud på dine fælge. Du kan kontakte os på (+45) 64 42 18 63, skrive en mail på PyroSan@PyroSan.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Vi rådgiver dig også gerne om hvilken lakering du skal vælge til dine nye sandblæste fælge.

PyroSan NyCoat