Glasblæsning i Aarup nær Fyn, Odense, Middelfart og Fredericia – sikrer et perfekt resultat

Præcision og kvalitet i hver glasblæsning

Hos os er glasblæsning en af vores kernekompetencer og vi har gennemført utallige projekter igennem tiden. Vores store erfaring og kvalitetsredskaber sikrer vores kunder et perfekt resultat hvergang.

Vi har opbygget en kæmpe kapacitet der sikrer at vi kan varetage alle slags opgaver, fra de helt små opgaver hvor private kunder ønsker at glasblæse et fælg og få en vådlakering til eller en pulverlakering.

Men vi laver også store løsninger til industri og erhverv. Vi sørger altid for at tilpasse vores løsninger til den enkelte kundes behov på bedste måde.

I dag har vi utallige af kunder fra hele Fyn især Odense, men også fra Middelfart og Fredericia, der kommer igen og igen på grund af vores høje kvalitet og gode service.

Fordele ved glasblæsning

Den store fordel ved glasblæsning er at det er meget skånsomt ved det pågældende metal det blvier benyttet på. I modsætning til andre metoder slider det ikke på metallet. Andre metoder kan virke sandpapir på objektet og derfor giver mindre ujævnheder i.

Derudover er processen meget miljø venlig fordi glasskornene er fremstillet af genbrugeligt glas. Dette gør det et attraktivt valg fordi der kan opnås fordele på både miljø, kost og kvalitetssiden når man benytter sig af glasblæsning.

Vi har også stor erfaring med sandblæsning. Det egner sig til typisk mange af de samme ting. Men har nogle lidt andre fordele nå det kommer til fjerne belægninger.

Kontakt os for en uforpligtende snak om glasblæsning

Står du og mangler en glasblæsning? Så er vi det rette valg, vi fokus på dig og dine behov og er altid klar til at rådgive dig inden vi gør igang med arbejdet.

Du kan ring til os på: (+45) 64 42 18 63 og høre nærmere, vores komptente medarbejdere besvarer gerne alle dine spørgsmål før vi går igang. Du må også gerne skrive til os på mail: PyroSan@PyroSan.dk eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

PyroSan NyCoat