Sandblæsning udføres på Fyn, Odense, Middelfart & Fredericia

Vi udfører sandblæsning i højeste kvalitet. Vores mange års erfaring med sandblæsning gør at vi kan leverer et perfekt resultat hvergang. Den høje kvalitet kommer også fra vores værktøj og redskaber der også er den bedste kvalitet man købe på markedet.

Vores mange tilfredse kunder kommer tit igen fordi, de er så tilfredse med resultatet vi har haft en del kunder fra hele Fyn især Odense, men også fra Middelfart og Fredericia. Uanset om det private kunder der skal havde en sandblæsning af fælge og en efterfølgende pulverlakering af fælge. Eller om det er erhvervs kunder der skal havde større projekter sandblæst. 

Større projekter og mindre projekter for erhvervskunder klarer vi uden problemer. Ingen opgave er for lille eller for stor. Vores kapacitet er netop blevet udvidet, efter vi er rykket i nye lokaler. Derfor kan vi hurtigt udfører arbejdet og hurtigt udlevere det til dig igen.

Fordele ved Sandblæsning 

Der er mange fordele ved sandblæsning. Den første og måske vigtigste er selvfølgelig at resultatet bliver perfekt. Uanset om det er metal eller andre overflader, så bliver det helt rent og fjerner alle rester af maling, rust og misfarvninger. 

Det er en hurtig og effektiv process, dette sikrer at det ikke går langtid fra indlevering til udlevering af de ting du ønsker sandblæst. Samtidig er det også en forholdsvis billig metode i forhold til mange andre måder. 

Skal du havde en en vådlakering? Så er en sandblæsning det perfekte valg. Nå der skal vådlakeres er det meget vigtig at overfladen er så ren som muligt. Ikke kun på grund af det udseendesmæssige men også på grund af holdbarheden som forøges ved en perfekt rensning inden påføring. 

Få et uforpligtende tilbud på sandblæsning på Fyn, Odense, Middelfart & Fredericia 

Kontakt os i dag på 64 42 18 63 og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Du må også meget gerne skrive til os på PyroSan@PyroSan.dk og så vil vores meget kompetente medarbejdere besvare det hurtigst muligt. Du kan også udfylde vores kontaktformular.
 

Kontakt os

Vi støtter

PyroSan Fyn

NyCoat ApS