Renovering af fælge på Fyn, Odense, Middelfart og Fredericia

Få dine fælge som nye

Brug for renovering af fælge? Hos Pyrosan har vi i mange år arbejdet med at gøre fælge så gode som nye. Vi er specialister i Sandblæsning af fælge og Pulverlakering af fælge. Uanset hvilken metode du vælger sørger vi for at resultatet bliver perfekt.

Udover selve lakeringen er det vigtigste at den eksisterende belægning bliver fjernet helt og så skånsomt som muligt så der ikke opstår ujævnheder i fælget. Dermed sikrer man at lakeringen holder bedst muligt.

Vores erfarne medarbejdere er vant til at fjerne belægninger på fælge af alle typer og modeller. Vi har igennem mere end 10 år stået for renovering af fælge fra både private men også store selskaber der har haft mange fælge der skulle renoveres. Vi har haft en del kunder fra hele Fyn især Odense, men også fra Middelfart og Fredericia.

Fordele ved renovering af fælge

Der er masser af fordele ved renovering af fælge. Den største er jo selvfølgelig at du slipper for at skulle købe nogle helt nye, som oftest er en kæmpe udgift. Det vil altid være billigst at få sine fælge sandblæst/glasblæst og bagefter enten Pulverlakering eller Vådlakering.

Forskellen på de to er minimal efterhånden og vores dygtige medarbejdere behersker begge tekniker til fulde. Er du i tvivl om hvilken lakering du skal vælge? Så kontakt vores komptente medarbejdere de kan med sikkerhed forklare dig forskellen og fordelene ved begge metoder. Begge metoder er ekstra robuste og sikrer at dine ny lakeret fælge holder længst muligt.

Kontakt os få en uforpligtende snak

Har du nogle fælge der ser lidt matte og triste ud? De er måske komme lidt for tæt på kantstenen? Eller har du bare brug for et nyt look til bil?

Så ring til os på: (+45) 64 42 18 63 eller send os en mail på PyroSan@PyroSan.dk. Så skal vi nok rådgive dig omkring dine ønsker og behov og sammen komme frem til en løsning der matcher hvad du har af forventninger.

PyroSan NyCoat