Pulverlakering af fælge på Fyn, Odense, Middelfart & Fredericia 

Vi er specialister i pulverlakering af fælge. Med mere end 10 års erfaring indenfor området har vi opbygget processer der sikrer den højeste kvalitet og resultat hver evige eneste gang vi pulverlaker fælge.

Derfor er det hellere ikke underligt at vi har kunder der bliver ved med at vende tilbage til os. Vi har kunder  fra hele Fyn især Odense, men også fra Middelfart og Fredericia.

De er alle super tilfredse med vores pulverlakering af fælge. Vi klarer alle opgaver, uanset stand. Har du brug Renovering af fælge inden lakeringen? Så tilbyder vi også Sandblæsning af fælge

Det er yderst vigtigt at dine fælge har fået fjernet belægningen helt inden vi påføre en Vådlakering eller Pulverlakering ellers reducere det holdbarheden og giver et klart dårligere resultat. 

Hvorfor pulverlakering af fælge?

Der er rigtige mange fordele ved en pulverlakering, for det første er det en høj kvalitet. Overfladen bliver slag og ridsefast. Derfor er holdbarheden også god nå du vælger at pulverlakere din fælge.

En anden fordel ved denne form for lakering er at det er en forholdvis billig måde kontra andre metoder. Det er også hurtigt og derfor går der ikke langtid fra indlevering til udlevering af dine fælge. 

Den sidste fordel vi vil fremføre for pulverlakering af fælge er at det også mere miljø venligt end andre former for lakering. Her bruges et minimalt lag af farve og afhængigt af hvilken type du ønsker er der selvfølgelig forskelle på miljøvenligheden.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Har du brug for at få pulverlakeret dine fælge? Eller vil du måske bare høre nærmere om processen eller høre hvad det koster?

Så skal du være mere end velkommen til at ringe til vores kompetente medarbejdere på: 64 43 17 60 du kan også sende en mail på: NyCoat@NyCoat.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din forespørgsel. 

Kontakt os

Vi støtter

PyroSan Fyn

NyCoat ApS