Pulverlakering på Fyn, Odense, Middelfart & Fredericia - Kvalitetsresultat med lang holdbarhed

Nycoat har mange års erfaring med pulverlakering. Vi sætter kvaliteten i højsædet og benytter kun de bedste produkter. Derfor er det hellere ikke underligt at vores kunder bliver faste og loyale gengangere  fra hele Fyn især Odense, men også fra Middelfart og Fredericia.. 

Ved ikke at gå kompromi med sikkerheden eller kvaliteten sikrer vi at både medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder bliver og forbliver tilfredse med resultatet selv efter mange års brug og slid. 

Det gode ved denne form for lakering er at i modsætning til en almindelig maling, er dette en utrolig slidstærk og robust metode der sikrer langholdbarhed med produkter der har et højt slidniveau. 

Hvorfor skal jeg vælge pulverlakering?

Det er mange grunde til at vælge denne metode fremfor andre. Især lakeringens egenskaber der sikrer mod slag og ridser gør det et populært valg til steder med stort slide, som trapper og andre steder med meget trafik og slid. 
Andre fordele ved pulverlakering er:

  • Meget miljø venligt
  • Økonomisk – billigere end andre metoder
  • Forholdsvis hurtigt og dermed hurtig levering til dig
  • Utroligt holdbart og slidstærkt
  • Jævne og flotte overflader
  • Ekstra velegnet til steder med stort slid
  • Egner sig både til små og meget store projekter
  • Hæfter på de fleste overflader

Der er ikke mange ulemper ved at benytte sig af denne metode. Vi har også specialiseret os i Vådlakering der har en række andre fordele, der kan benyttes i andre sammenhænge.

Uanset hvilken løsning du vælger kan du være sikker på der bliver leveret et kvalitetsarbejde der giver dig flot og holdbart finish. 

Ring og få et helt uforpligtende tilbud på din opgave

Du skal være mere end velkommen til at kontakte vores meget komptente medarbejdere der har mange års erfaring med pulverlakering. vi klarer også Pulverlakering af fælge

De kan kontaktes på: 64 43 17 60. Du må også meget gerne skrive en email til os på: NyCoat@NyCoat.dk eller brug vores kontaktformular. Vi vil meget gerne rådgive dig omkring hvilken løsning der passer bedst til dig og din opgave, vi lever af glade og tilfredse kunder, så tøv ikke med at kontakte os.

 

Kontakt os

Vi støtter

PyroSan Fyn

NyCoat ApS